Χρόνος Παράδοσης Προϊόντων

Με δεδομένη τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, η παράδοση γίνεται:

Εντός 1-2 ημερών όταν η αποστολή γίνεται με εταιρία Ταχυμεταφοράς (ACS, Γενική Ταχυδρομική ή άλλη εταιρία Ταχυμεταφορών). Στη περίπτωση αυτή η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων (νησιά, απομακρυσμένες περιοχές κτλ.) όπου η παράδοση γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Εντός 3-7 ημερών όταν η αποστολή γίνεται με τα ΕΛ.ΤΑ (συστημένη αποστολή).

Παραλαβή Προϊόντων

Η παραλαβή προϊόντων από το πελάτη γίνεται:

Στην διεύθυνση που έχει καθορίσει ο πελάτης, όταν η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρία Ταχυμεταφορών. Η διεύθυνση αυτή μπορεί να είναι οποιαδήποτε διεύθυνση (οικία, χώρος εργασίας κτλ.). Ο πελάτης μπορεί, αν το επιθυμεί, να επιλέξει να παραλάβει τα προϊόντα από το πλησιέστερο γραφείο της εταιρίας Ταχυμεταφορών.

Από το κοντινότερο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, όταν η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ΕΛ.ΤΑ (συστημένη αποστολή). Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται με την επίδειξη της Ειδοποίησης Παραλαβής Συστημένου που παραδίδεται από τα ΕΛ.ΤΑ. στη διεύθυνση που έχει καθορίσει ο πελάτης. Για την παραλαβή των προϊόντων απαιτείται Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Από το κατάστημα καλλυντικών Sensities στο Σύνταγμα.

Ώρες Παράδοσης/Παραλαβής Προϊόντων

Οι ώρες παράδοσης/παραλαβής των προϊόντων είναι οι ακόλουθες:

Όταν η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρία Ταχυμεταφορών, τότε η παράδοση γίνεται μεταξύ 10:00πμ – 17:00πμ στη διεύθυνση που έχει υποδείξει ο πελάτης.

Όταν η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τα ΕΛ.ΤΑ. (συστημένη αποστολή), τότε η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τον ίδιο τον πελάτη και κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας των υποκαταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Κόστος Αποστολής Προϊόντων

Για την αποστολή των προϊόντων στο πελάτη, ισχύει ενιαία χρέωση η οποία καθορίζεται στα 5,00€. Το κόστος αποστολής δεν επηρεάζεται από την επιλογή του τρόπου αποστολής (Εταιρία Ταχυμεταφοράς ή ΕΛ.ΤΑ.), από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται το προϊόν (ισχύει και για απομακρυσμένες περιοχές), από τον τρόπο πληρωμής (Paypal ή Αντικαταβολή) ή από τον αριθμό των τεμαχίων της παραγγελίας (ένα ή περισσότερα).

Η ενιαία χρέωση δεν ισχύει για προορισμούς εκτός της Ελληνικής Επικράτειας και για ειδικές αποστολές (λ.χ. παράδοση την ίδια ημέρα, παράδοση το Σάββατο κ.ο.κ.). Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν αυξημένες χρεώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.